Om Anna

Hej!

Jag jobbar med många olika saker. Och för mig är det fantastiskt! Jag älskar kreativa projekt, stora som små, offentliga eller privata. Det viktiga är att det vi skapar blir härligt och att vi förverkligar det ni drömmer om.

Jag är både kreatör, stylist, florist och föreläsare för att nämna ett par olika hattar. För mig handlar det om att inspirera och entusiasmera till kreativitet. Detta göra jag genom att skapa härliga inredningar och inspirerande miljöer. Jag håller kurser och workshops, designar koncept för bröllop eller begravningar, bygger mässmontrar, utställningar, stylar fotograferingar med mera.

Anna Starrén
070-3939518
anna.starren@gmail.com

Storgatan 5
514 33 Tranemo

 

Reportage i Lantliv
av Jill WindaHl foto Lina Östling

På en magisk plats i skogen hittade Anna Starrén och Martin Josefsson det lilla 1930-talshuset Gryssnäs. Ett nytt hem och på samma gång ett gemensamt projekt att ta hand om när barnen just lämnat boet. I dag lever de ett kreativt liv på landet, bland odlingslådor, hönor och bin.
Läs reportaget

Om mig i boken Changemakers av Malin Lindner

Changemakers En en bok om arton kvinnor som satt sig i förarsätet av sina liv. De har trotsat normer och valt att leva sitt liv på det sätt som passar dem. De har synat ekorrhjulets bluff och frågat sig själva vad som är viktigt på riktigt.  En vacker fotobok varvat med intervjuer med arton kvinnliga entreprenörer och kreatörer om deras tankar kring arbete, drömmar, misslyckanden och framgång.

Finns att köpa här