• Curator / Mönstermani, Borås Textilmuseum

  Av Borås textilmuseum fick jag uppdraget att kurera ihop deras utställning Mönstermani. En riktig kulturskatt skulle samlas ihop och presenteras - på ett alldeles nytt sätt!

 • Utställning / Classic Collecions Showroom

  Uppdragsgivare: Ellens Agentur. Under temat "tro, hopp och kärlek" kuraterade jag Showrrom på lilla Essingen, Stockholm. Höstens nyheter skulle visas från sex olika varumärken. Jag bygde podier och konstruktioner. Höll en kreativ workshop och inspirerade.

 • Workshop / Rörbäck fotokurs

  Uppdragsgivare och foto: Malin Lindner. Tillsammans med Anna Sylvan assisterade jag och bygde miljöer - vi lagade mat och var modeller. Tänk lite Alice i Underlandet sade Malin - och det gjorde vi så gärna!

 • Fest / Familjen Andersson

  Dagar så oslagbara, helt underbara. Att fira en speciell dag- det är sagolikt roligt. Det 100 åriga säteriet firades med festernas fest. Jag ordnade med blommor, dukning och projekthållning. 

 • Curator / Formex 2022

  Uppdragsgivare: Formex.
  Jag fick i uppdrag att kuratera en skådeplats kring scenen som skulle visa utställarnas produkter på ett inspirerande sätt. Det blev en kiosk inspirerad av Pippis besök i den ljuvliga karamellbutiken. En glad hälsning med massa färg och glädje.

 • Fotostyling / Boråstapeter

  Här ingår jag i ett fototeam med en tydlig brief från designavdelningen. Jag letar location och ordnar rekvisita. Det sys kuddar och målas möbler. AD Frida Hagman är alltid briljant.